PSD-iştii au pus mâna pe lopeţi şi au ieşit la curăţat trotuarele

PSD-iştii au pus mâna pe lopeţi şi au ieşit la curăţat trotuarele
  Organizaţia PSD Botoşani a demarat, joi, o campanie de sensibilizare a cetăţenilor municipiului Botoşani, în ceea ce priveşte activitatea de deszăpezire. Acţiunea este iniţiată de către preşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc şi are ca scop impulsionarea botoşănenilor de a participa activ la acţiunile civice.

Astfel, în următoarele patru zile, o parte din zonele în care municipalitatea nu poate interveni, în special trotuarele şi căile de acces unde nu pot pătrunde utilaje de deszăpezire, vor fi eliberate de zăpadă de către voluntari din rândul Partidului Social Democrat.

 Startul campaniei a fost dat astăzi când, în număr mare, tinerii social-democraţi s-au adunat pentru a da o mână de ajutor. Credem foarte mult în puterea exemplului şi să nu uităm că spiritul civic este foarte important într-o societate, a declarat vicepreşedintele PSD, Cosmin Andrei.

Aceştia au eliberat calea de acces către Centrul Social din Parcul Tineretului, precum şi câteva alei situate în apropierea Străzii Împărat Traian.

Exemplul dat de voluntarii TSD, coordonaţi de către vicepreşedintele PSD, Cosmin Andrei, a fost imediat urmat de către alţi cetăţeni ai municipiului, care s-au alăturat grupului, implicându-se activ în acţiune.

Comunicat de presă




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

astăzi, 22:29
40

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
728

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
218

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...