PSD isi face baza de date prin Mega sondajul pentru judetul Botosani?

PSD isi face baza de date prin Mega sondajul pentru judetul Botosani?

   www.cotidianul.ro

Incepand de miercuri, 21 octombrie, si pana pe 5 noiembrie, daca sunteti din judetul Botosani, sunteti invitati sa participati la un Mega sondaj cu tombola!

Participarea este conditionata de completarea stricta a unui chestionar, necesar, spun organizatorii, pentru ca, in caz ca ati castigat, sa puteti fi usor si rapid contactat.

Nimic neobisnuit pana aici, in puzderia de site-uri politice, sondaje ne/re/comandate sau alte prostioare de amagit electoratul. De ce insa aici, pentru o nevinovata, inocenta si pura consultare a populatiei cu privire la optiunile electoratului se solicita - OBLIGATORIU - Codul Numeric Personal/CNP, este de departe un lucru nefiresc.

Aflam de pe site-ul cu pricina ca organizatorul Tombolei cu premii Mega-sondaj pentru Judetul Botosani este Fundatia Mileniul III, Municipiul Dorohoi.

Organizatorul anunta ca, in urma tragerii la sorti, se vor acorda urmatoarele premii:

•1 Computer ACER

•20 seturi Webcam + casti audio

•30 Memory stick 4 GB

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 05 Noiembrie 2009, in prezenta unei comisii formate din reprezentantii Fundatiei Mileniul III.

La aceasta tombola participa chestionarele completate on-line, pe site-ul oficial, www.sondajepolitice.ro; In final, participantii tombolei mai afla ca, prin completarea datelor personale, participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a fundatiei, scopul acesteia fiind desemnarea castigatorilor tombolei "Mega-sondaj pentru Judetul Botosani!", realizarea de rapoarte statistice si activitati de marketing.

EPILOG: Un deputat PSD de Botosani este membru fondator al Fundatiei Milenium III din Dorohoi, conform CV-ului sau oficial. Asadar, smecherie sa fie, dar s-o stim si noi! Mai ales ca un sondaj fara interese ascunse nu are nevoie de date de identificare atat de stricte precum un CNP! Sunt de ajuns, spunem noi, o adresa, un numar de telefon...

Altfel, nu-i asa, la ce bun alegerile oficiale?

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Te plimbi prin parc? Atenție la păsările ocrotite de lege. Ce facem cu un ciuf de pădure căzut din cuib! (Foto, Video)

astăzi, 11:26
22

În perioada primăverii, când puii de ciuf încep primele lecții de zbor, se întâmplă des ca aceștia să cadă pe pământ.Uneori se rănesc, astfel că este n...

Programul complet pentru Zilele Municipiului Botoșani, când urcă pe scenă Carla`s Dreams și Ștefan Bănică!

astăzi, 11:18
99

Deschiderea oficială a evenimentului are loc pe 9 mai, începând cu ora 18:00. Botoșănenii și nu doar se pot bucura de street food, parc de distracții și muzică în aer lib...

Au început pregătirile pentru a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari la Botoșani!

astăzi, 10:52
64

În perioada 10 – 12 mai, pe Pietonalul „Unirii” din Botoșani are loc cea de-a XVII-a ediție a Târgului Meșterilor Populari. Evenimentul este organizat de Centrul Jude...