PSD a hotarat: Absolventii Universitatii Spiru Haret nu vor repeta examenul de licenta!

Absolvenţii Universităţii Spiru Haret nu vor fi mai fi nevoiţi să repete examenul de licenţă aşa cum propunea ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Declaraţia a fost făcută de purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz.

"Doamna ministru Andronescu s-a pripit, aşa cum s-a pripit şi cu orele de sport şi cu orele de desen. Nu îşi asumă foarte tare responsabilitatea. Nu mi se pare logic să sărim cu tunurile pe sistemul privat unde sunt investiţii foarte mari", a declarat vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, citat de Realitatea.net.

În apărarea Universităţii Spiru Haret au sărit şi politicienii care au urmat cursurile instituţiei fie în forma de învăţământ la zi, fie la distanţă.

"Legea trebuie respectată, inclusiv de unităţile de învăţămant. Nu trebuie desfiinţată nicio formă de învăţământ. Orice formă de învăţământ, care oferă orice fel de avantaje, inclusiv învăţământul de la distanţă trebuie încurajată", a spus Mario Oprea, senator PNL, conform Realitatea.

Ministerul Educaţiei are parte zilele acestea de o serie de acţionări în judecată.

Universitatea Spiru Haret a cerut suspendarea efectelor ordonanţei care îi interzice să mai facă înscrieri în acest an şcolar. La justiţie a mai apelat un grup de profesori nemulţumiţi că nu au fost primiţi la titularizare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
255

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
314

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
709

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...