Protest la Guvern: Revolutionarii, bruscati de jandarmi. Cer demisia lui Ponta

Cateva zeci de revolutionari protesteaza in Piata Victoriei, la sediul Guvernului, cerand respectarea Legii 341/2004 a recunostintei fata de luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei, unii dintre ei blocand circulatia pe Bulevardul Aviatorilor.

Protestul revolutionarilor este autorizat in intervalul 10.00 - 17.00, insa manifestantii nu au respectat locul stabilit, blocand circulatia pe Bulevardul Aviatorilor, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

La fata locului se afla jandarmi, inclusiv negociatori, care au discutat cu protestatarii. Totodata, Jandarmeria Capitalei a solicitat Prefecturii Bucuresti acordul pentru a interveni in vederea deblocarii circulatiei, pe care l-au primit, a mai spus Enache, potrivit realitatea.net.

"Autorizatie exista, dar nu exista autorizatie sa blocam strada. Aceasta a fost o masura extrema pe care am luat-o, ca sa il determinam pe premier sa discute cu noi", a declarat unul dintre protestatari.

Acesta a precizat ca revolutionarii ii cer premierului sa respecte Legea nr. 341/2004 a recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989. "Domnia sa invoca faptul ca nu sunt numai revolutionari adevarati. Cerem ca legea sa fie respectata in litera si spiritul ei", a mai spus barbatul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienÅ£e pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancÅ£iuni contravenÈ›ionale, din care 2 avertismente È™i 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepÈ›ie de la prevederile art. 21, 27 È™i 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale È™i întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcÈ›io...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate È™i atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educaÈ›ie”, „La mulÈ›i ani, dragi educatoare!”, „GrădiniÈ›a-...