Protest la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice din Botoșani

Peste 40 de angajaţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Botoşani au participat, vineri dimineaţă, la un protest în faţa instituţiei, nemulţumiţi de măsurile propuse de Executiv pentru reducerea cheltuielilor bugetare.

Liderul sindical din AJFP, Cătălina Caba, atrage atenţia că lucrătorii din Finanţe ar putea intra de săptămâna viitoare în grevă generală.

„Facem un nou protest din cauză că actuala coaliţie de guvernare nu a acceptat niciuna din propunerile noastre. Luăm în calcul un blocaj total, dar asta trebuie să hotărâm la nivel naţional. Probabil pe săptămâna viitoare. Trebuie să discutăm cu colegii din ţară”, a afirmat Cătălina Caba, citată de Agerpres.

Activitatea AJFP a fost întreruptă mai bine de o oră, cu excepţia celei de la Trezorerie, care s-a desfăşurat după programul normal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...