Protest în fața Tribunalului Botoșani! FOTO

Protest în fața Tribunalului Botoșani! FOTO
Doi soți din orașul Ștefănești au protestat, joi, în fața Tribunalului Botoșani nemulțumiți de faptul că dosarele pe care le au pe rolul instanței nu se judecă mai repede.

Cristinel Pungă a deschis o acțiune în instanță în anul 2011, când a depus o plângere penală împotriva fostului său asociat, Costică Botez, pe care îl acuză de înșelăciune.





Cristinel Pungă și soția sa spun că judecarea dosarului este tergiversată intenționat pentru că cel cu care se judecă ar fi o persoană influentă.

În plus, cei doi soți au deschis un proces la Tribunalul Botoșani și împotriva lui Stelian Neagu, secretarul Primăriei Ștefănești, pe care îl acuză de abuzuri.

“Am recurs la această formă de protest fiindcă nu îmi sunt soluționate dosarele și cauzele în care noi suntem parte vătămată. Se tergiversează intenționat. Am depus plângerea penală pe data de 10 octombrie 2011. În martie 2013 trebuia să fie gata expertiza contabilă, sunem în luna octombrie și nu s-a întâmplat nimic. De doi ani suntem purtați pe drumuri. Eu am fost asociat cu Costică Botez din anul 2007 până în anul 2011, iar în urma verificării contabilității de către experți contabili au găsit foarte multe nereguli, inclusiv înșelăciune, totul a fost premeditat, mi-a furat toți banii. Toată contabilitatea era un fals. Am pierdut munca de 12 ani de zile. Cinci ani de Spania, munciți împreună cu soția. Ne luptăm și cu mafia din Primăria Ștefănești. Secretarul elibereză documente false, înregistrează contracte de arendă pe aceleași parcele și multe altele", a spus Cristinel Pungă.

Cei doi soți spun că dacă nu se vor activa dosarele și nu se vor relua cercetările asupra celor două persoane cu care se judecă, vor intra în greva foamei.

Protestul de joi al soților Pungă a fost unul autorizat de către autorități.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amber Studio NU va închide biroul din Botoşani!

astăzi, 08:30
80

Amber Studio nu va închide biroul din Botoşani ca urmare a renunţării la ajutorul de stat de 2,8 mil. euro, au anunțat reprezentanţii companiei."Renunţarea la ajutorul de stat nu ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (301)

astăzi, 08:10
33

Cam pe la începutul anului 2023 primesc trei epigrame semnate Axente Iuga. Nu am ezitat să le fac un loc în rubrica pe care o susţin în StiriBT.  Zilele trecute mi-a trimis un...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Mc. Ioan Valahul; Sf. Ier. Epifanie, Arhiepiscopul Ciprului, şi Gherman, Patriarhul Constantinopolului

astăzi, 08:00
32

Sfântul Ioan Valahul s-a născut pe la anul 1644, pe vremea binecredinciosului domn Matei Basarab (1632-1654), şi era din Ţara Românească. A fost luat rob de turci în anul 1659, p...