PROTEST impotriva lui Florin Turcanu, in fata sediului PNL: “In slujba Turcanului sau a cetateanului?” - GALERIE FOTO

PROTEST impotriva lui Florin Turcanu, in fata sediului PNL: “In slujba Turcanului sau a cetateanului?” - GALERIE FOTO
Patru membri ai Partidului National Liberal au protestat impotriva co-presedintelui Florin Turcanu, in fata sediului PNL Botosani de pe strada Teatrului. Acestia au venit cu pancarte pe care au scris diferite mesaje.

Cei patru au declarat ca protestul a fost unul spontan si a avut loc din cauza ca unii colegi din Consiliul Local Botosani au “reinfiintat USL-ul", facand referire la Stelian Plesca si Gabriel Murariu, care au votat pentru sustinerea proiectului initiat de primarul Ovidiu Portariuc, privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii de la Primăria Botoşani.

Protestam impotriva reinfiintarii si renasterii USL-ului la Botosani. Dupa cum bine se stie, in sedina de Consiliu Local, unii colegi de-ai nostri PNL-isti au votat alaturi de PSD. Vorbim de noul PNL, de marele PNL, dar vrem sa vorbim si despre curatul PNL. Ne dorim demisia domnului Turcanu. Nu mai este nimic de discutat, ieri au castigat USL-istii. Doar domnul Turcanu mai stie in ce partid e. Noi nu-l mai consideram liberal. Astazi vom sta o ora, dar vrem sa pichetam in fiecare zi. Asteptam si reactia colegilor nostri, a declarat Eduard Cozminschi.

Membrii PNL care au protestat astazi cer demisia celor doi consilieri locali care au sustinut PSD-ul, iar daca si co-presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, are vreo implicare, ii cer si lui demisia.

Ma aflu aici pentru ca respect acest fular al PNL-ului. Sunt membru al Partidului National Liberal, voi fi membru, iar daca in urma acestui protest voi fi dat afara, voi picheta pentru ca membrii din partid sa se poata exprima liber. Din punctul meu de vedere, cei doi consilieri locali, care ieri au dat un vot de blana, ca sa-l citez pe presedintele meu, ar trebui sa fie exclusi. Iar daca exista vreo influenta a presedintelui Florin Turcanu, cred ca si dumnealui trebuia sa-si dea demisia. Eu sunt foarte, foarte suparat. Noi daca am venit aici nu am venit sa ne angajam rudele, sa ne angajam copiii sau sa facem afaceri, ci pentru a merge o idee. Noi speram sa reformam din temelii acest partid politic, a spus si Viorel Coman.










 

 

Spune-ne opinia ta