Protagonist în emisiunea "Schimb de mame", în cărți pentru funcția de viceprimar la Văculești!

Protagonist în emisiunea "Schimb de mame", în cărți pentru funcția de viceprimar la Văculești!
Presedintele Partidului Forta Civica Botosani, Cristian Roman, l-a prezentat, vineri dimineata, in cadrul unei conferinte de presa, pe cel pe care partidul il doreste in functia de viceprimar al comunei Vaculesti, in prezent acesta fiind consilier local.

Este vorba de Vasilica Prisacaru si a intrat in Consiliul Local Vaculesti ca independent, insa ulterior s-a inscris in partidul condus de Mihai Razvan Ungureanu.

"Am obtinut un scor foarte bun, spun eu. Din 1200 de alegatori am fost votat de 102 persoane. Vreau sa fac ceva pentru Vaculesti si din aceasta cauza am optat pentru acest partid, pentru ca este un partid de dreapta.", a declarat Vasilica Prisacaru.

Deputatul Cristian Roman a precizat ca a purtat si va purta in continuare discutii cu celelalte partide, pentru ca viceprimarul actual, Corneliu Tuduruta (PSD) sa fie schimbat, iar in locul sau sa fie ales Vasilica Prisacaru.

Consilierul Local a precizat ca este obisnuit cu presa si cu camerele de luat vederi, pentru ca a participat la emisiunea "Schimb de mame" de la Prima TV, dupa care a fost chemat la emisiunea "Cei sapte de acasa" de la Kanal D, pe care a si castigat-o.

"Fetele mele m-au inscris la prima emisiune fara sa stiu, dar a fost o experienta frumoasa. La cea de-a doua emisiune m-au cautat ei si am castigat-o", a adaugat Vasilica Prisacaru.

Consiliul Local al comunei Văculeşti.

1.    Tuduruta Corneliu PSD
2.    Ionică Cătălin PSD
3.    Petrariu Maricel PSD
4.    Iacob Minu PDL
5.    Sofian Ioan PNL
6.    Diaconescu Constantin PP - DD
7.    Damache Viorel PNL
8.    Amarghioalei Radu PDL
9.    Petrariu Gheorghe PDL
10.  Prisacaru Vasilica FC
11.  Vlas Iulian PDL

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
38

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
852

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
540

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...