Propunere de reînnoire a mandatelor membrilor CA de la Urban Serv, pe motiv de "performanţă"

Propunere de reînnoire a mandatelor membrilor CA de la Urban Serv, pe motiv de "performanţă"
Cei cinci membri din componenţa actualului Consiliul de Administraţie al societăţii Urban Serv sunt propuşi să facă parte în continuare din această structură şi în următorii patru ani.

Propunerea de reînnoire a mandatelor va fi analizată în Adunarea Generală a Acţionarilor de joi. Directorul societăţii Urban Serv susţine că toţi membrii Consiliului de Administraţie au îndeplinit criteriile de performanţă din contract.

“Mandatele membrilor Consiliului de Administraţie expiră luna viitoare şi s-a propus reînnoirea contractelor pentru toţi cei cinci membri. Dacă vor fi reconfirmaţi de AGA vor încheia mandate pentru încă patru ani. Legea prevede că dacă CA şi-a îndeplinit criteriile de performanţă stabilite în mandatul anterior, şi în cazul nostru sunt îndeplinite, contractele pot fi reînnoite", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Din Consiliul de Administraţie de la Urban Serv fac parte Ioan Sergiu Burlacu, Nicolina Chirilă, Ion Sorici, Iulian Gabriel Apotrosoaei şi Mioara Paula Jurgiu. Indemnizaţia lunară pentru fiecare membru este de 1.200 lei. 

 

Spune-ne opinia ta