Promisiunea rămâne, dar se amână! Vor primii liceenii merituoşi apartamentul promis de Portariuc?

  Apartamentul promis de primarul Ovidiu Portariuc liceanului cu cele mai bune rezultate la învăţătură, din municipiul Botoşani, în acest an, nu va fi dat la finalizarea cursurilor.

 Edilul-şef al municipiului spune că nu a uitat de recompensele promise celor mai buni elevi botoşăneni, despre care spune că vor fi luaţi în evidenţa municipalităţii, iar apartamentul va fi dat când se va construi cartierul de locuinţe ieftine pentru tineri, de la marginea municipiului.

"Nu am uitat. Lucrăm la varianta aceasta de proiect. Îi vom vedea pe cei care îndeplinesc cerinţele, vor rămâne în baza de date, iar în momentul în care vom avea construit acel apartament, sper eu că în doi ani, vom găsi o formulă prin care să îi putem ajuta", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

În luna ianuarie a acestui an, Portariuc a anuntat ca la finalul anului scolar va organiza o tombola, iar elevii botosaneni care vor termina liceul cu media peste 9 vor avea posibilitatea sa participe la aceasta tombola, marele premiu constand intr-un apartament.

Primarul a mai spus la inceputul anului ca tombole vor fi organizate si pentru elevii din ciclul primar si gimnazial care vor avea media peste 9, iar premiile vor consta, de exemplu, in calculatoare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Județean Botoșani și mai multe primării din județ, verificare de Garda de Mediu. Amenzi de 255.000 de lei!

astăzi, 09:16

„Conform Planului Anual General de Activităţi al Gărzii Naţionale de Mediu, Comisariatul Judeţean Botoşani a demarat acţiunile de inspecţie şi control pentru verificarea stadiului de re...

S-a izbit într-un copac, apoi a luat foc: Mașină făcută scrum pe un drum din Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:34

S-a intâmplat în localitatea Ibănești. La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și sp...

Două școli din Botoșani vor fi decorate astăzi la Cotroceni, de către președintele Klaus Iohannis!

astăzi, 08:09

Pe final de mandat, Klaus Iohannis va acorda câteva distincții  prin care Administrația Prezidențială anunță că onorează „rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a pr...