Proiectul tău vrea să-şi întâlnească jumătatea! Bursa de contacte este o soluţie!

Proiectul tău vrea să-şi întâlnească jumătatea! Bursa de contacte este o soluţie!
Forumul Regional Nord-Est România, manifestarea de tradiţie a ADR Nord-Est, organizată anul acesta în parteneriat cu autorităţile publice din judeţul Botoşani în perioada  29-30 octombrie 2009, la Botoşani (Hotel Best Western Rapsodia) cuprinde Bursa de contacte "Proiecte europene la cheie" dedicată prezentării oportunităţilor de finanţare oferite de programele operaţionale sectoriale, bănci, alţi finanţatori, ocazie cu care trio-ul beneficiar- firmă de consultanţă- finanţator se poate întregi cu succes.
 

De câte ori nu v-aţi întrebat ce programe de finanţare vi se potrivesc cel mai bine? Cine vă poate ajuta în elaborarea dosarului de finanţare? Sunt pregătite băncile cu instrumente de sprijin potrivite? Agenţia pentru Dezvoltare Regională, cunoscând toate aceste preocupări îşi propune să găsească cadrul pentru a oferi soluţii acestor probleme.

Participanţii la Bursă vor avea ocazia să afle cele mai noi informaţii de la Autorităţile de Mangement şi Organismele Intermediare implicate în gestionarea următoarelor programe: Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Programul Operaţional Regional 2007-2013, Programul Operaţional Creşterea Competitivităţii Economice, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, Programul Operaţional Sectorial de Mediu, Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Capacităţii Administrative, Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova. Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale va fi şi ea reprezentată pentru a oferi informaţii actualizate despre programele în desfăşurare: "Învăţare pe tot parcursul vieţii", "Tineret în acţiune" şi Erasmus Mundus în perioada 2007-2013.

Paleta de informaţii va fi completată în mod pragmatic prin ofertele firmelor de consultanţă şi ale băncilor, actori importanţi în demersul de accesare a fondurilor europne, care vor prezenta instrumentele cu care îi pot sprijini pe potenţialii aplicanţi în eforturile lor de a transforma o idee de proiect în realitate.

"În desele consultări pe care le avem cu partenerii noştri, ne-a fost semnalată necesitatea unui astfel de eveniment în care cererea şi oferta de finanţare să stea faţă în faţă, iar firmele de consultanţă şi băncile să aibă ocazia unui dialog deshis cu potenţialii clienţi. Nu suntem la prima manifestare de acest gen, dar succesul acţiunilor anterioare ne încurajează şi ne face să credem că doar răspunzând nevoilor potenţialilor aplicanţi şi beneficiarilor le oferim un sprijin real, practic", a declarat Constantin Apostol, Director General ADR Nord-Est, artizanul Bursei de contacte de la Botoşani.

Bursa de contacte prezintă interes atât pentru reprezentanţii administraţiilor publice locale, dar şi altor instituţii publice care doresc să acceseseze fonduri europene, cît şi pentru mediul privat şi ONG-uri sau unităţile de învăţământ preuniversitar.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
67

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
845

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
255

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...