Proiectul privind aprobarea reţelei şcolare, retras! Vezi de ce!

Proiectul privind aprobarea reţelei şcolare, retras! Vezi de ce!
Consilierii locali ar fi trebuit să aprobe în şedinţa ordinară de astăzi reţeaua şcolară din municipiului Botoşani, pentru anul şcolar 2015-2016.

Viceprimarul Cosmin Andrei a solicitat retragerea de pe ordinea de zi a acestui proiect şi dezbaterea sa şi aprobarea într-o şedinţă de Consiliu Local ulterioară.

Această solicitare de retragere a proiectului privind reţeaua şcolară i-a nemulţumit pe unii consilieri locali, care au spus că este o chestiune importantă.

Viceprimarul Cosmin Andrei a explicat de ce a solicitat această retragere.

“O chestie importantă era şi atunci când comisia a hotărât să nu dea aviz favorabil sau nefavorabil la alte proiecte care au fost retrase. Acest proiect se va regăsi pe ordinea de zi într-o şedinţă ulterioară", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Unii consilieri locali i-au reproşat viceprimarului că se erijează în primar, Ovidiu Portariuc fiind plecat la Bucureşti.

 “Aş dori să ne arate domnul viceprimar ce mandat are să facă lucrul acesta. Admiteţi să facă nişte lucruri prin telefon? Îmi pare rău că admiteţi lucrul acesta, domnule preşedinte de şedinţă", a spus Eugen Ţurcanu.

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, a precizat că nu este nicio problemă dacă se amână aprobarea reţelei şcolare.

 

Spune-ne opinia ta