Proiectul de hotărâre privind schimbarea vicepreședinților CJ, pe ordinea de zi a ședinței din noiembrie!

Proiectul de hotărâre privind schimbarea vicepreședinților CJ, pe ordinea de zi a ședinței din noiembrie!
Proiectul de hotărâre privind schimbarea celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean va fi supus dezbaterii în ședința ordinară din luna noiembrie. 16 consilieri județeni au semnat proiectul privind înlocuirea lui Cristian Achiței și a lui Gheorghe Sorescu.

Vicepreședintele Cristian Achiței susține că proiectul nu a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței din luna octombrie pentru că nu a reprezentat o urgență.

Conform legii nu poate să mă oblige nimeni când să dau drumul la compartimentul de specialitate al Consiliului Județean să facă raportul de specialitate. Asta e problema celor care l-au depus. Ce rost avea să-l depunem? Nu este o problemă de urgență. Scrie în lege care sunt problemele de urgență, a spus Cristian Achiței.

Alianța Creștin Liberală deține majoritatea în Consiliul Județean, iar liberalii și democrat-liberalii nu au emoții în ceea ce îi privește pe cei doi vicepreședinți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un deces în cazul accidentului de la Ibănești: Pentru Radu Tudose, bărbatul de 57 de ani, nu s-a mai putut face nimic!

astăzi, 19:16
733

Una dintre victime, un bărbat de 57 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio- respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns car...

Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 17:45
105

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit vineri, 21 iunie 2024, pentru control pe D.J. 298, în localitatea George Enescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din acee...

Mobilizare impresionantă a pompierilor și medicilor pentru salvarea celor patru victime! (Video)

astăzi, 16:40
839

Pompierii cu două autospeciale și kit-uri de salvare din spații înguste, precum și trei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ au fost prezente în...