Proiect început de Flutur, închis de Portariuc: Vezi ce străzi au fost reabilitate!

Proiect început de Flutur, închis de Portariuc: Vezi ce străzi au fost reabilitate!
Proiectul privind reabilitarea şi modernizarea străzilor inelului principal de circulaţie din municipiul Botoşani a ajuns la final.

Proiectul a fost demarat în luna august 2010, când la conducerea Primăriei se afla Cătălin Flutur, având o valoare totală de 32, 1 milioane de lei.

Pe lângă reabilitarea şi modernizarea suprafeţei carosabile de pe mai multe artere din municipiu, au fost făcute racorduri guri de scurgere, cămine, reabilitare semnalizare rutieră, instalaţii semafoare şi instalaţii iluminat.

Odată încheiat acest proiect, primarul Ovidiu Portariuc a declarat că atenţia tuturor celor din administraţia publică locală se va îndrepta în viitor spre reabilitarea totală a străzilor din municipiul Botoşani.

"Trebuie să ne gândim la viitoarele proiecte pentru că s-a lucrat mult pe asfaltare, în prezent încă mai avem foarte multe zone de acoperit pe Botoşani. Un procent de aproape 30% din străzile din Botoşani nu sunt realizate iar undeva la 15% nu sunt chiar nici asfaltate. Deci avem obiectiv pe următorul exerciţiu financiar să atragem fonduri să ajungem la un procent de 100% a străzilor din Botoşani, să fie asfaltate, modernizate, reabilitate", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Străzile reabilitate în cadrul acestui proiect sunt: Calea Naţională, de la intersecţia cu str. Uzinei până la intersecţia cu str. Ion Pillat; str. Nicolae Iorga, între Calea Naţională şi Bulevardul Mihai Eminescu; str. Ion Pillat, între Calea Naţională şi str. Tudor Vladimirescu; str. Griviţa, între Calea Naţională şi str. Tudor Vladimirescu; str. Parcul Tineretului, între str. Tudor Valdimirescu şi Griviţa; str. Săvenilor, între Centrul Istoric, Tudor Vladimirescu şi str. Împărat Traian.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
54

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
83

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
78

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...