Prognoza meteo pentru următoarele zile

Prognoza meteo pentru următoarele zile

Se anunta o vreme predominant frumoasa, cu cer senin, iar vantul va sufla intre slab si moderat. Unele intensificari de scurta durata ale vantului vor fi zona montana, unde se vor inregistra ploi de scurta durata si descarcari electrice.

Vineri. Vremea este in continuare deosebit de calduroasa in majoritatea regiunilor tarii, insa in zonele montane si pe litoral vremea va fi mai temperata. Vantul va sufla slab si moderat.

Sambata. Temperaturile se mentin ridicate pentru aceasta perioada a anului, iar cerul va fi mai mult senin, in cea mai mare parte a zilei. Presiunea atmosferica este in scadere.

Duminica. Cerul va fi variabil spre senin, in cea mai mare parte a tarii, inclusiv la munte, unde scade probabilitatea de aparitie a ploilor. Vremea este, in continuare, calduroasa.

Luni. Temperaturile se afla in crestere in Muntenia, Oltenia si Dobrogea, unde mediile regionale se vor situa intre 30 si 32 de grade Celsius. Probabilitatea pentru ploi este foarte redusa.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
120

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
93

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...