PROGNOZA METEO pentru intervalul 5-18 septembrie!

PROGNOZA METEO pentru intervalul 5-18 septembrie!
Intervalul va debuta, în Moldova, cu o vreme călduroasă, apoi maximele diurne vor scădea, de la o medie regională de 30...31 de grade în primele zile, până la aproximativ 25 de grade la sfârșitul celor două săptămâni de prognoză.

Temperaturile minime nocturne vor avea o evoluție asemănătoare, fiind în scădere ușoară de la o zi la alta, de la 15...16 grade la început, spre 12...13 grade la finalul intervalului.

În prima săptămână de prognoză probabilitatea de ploaie va fi redusă, dar după data de 12 septembrie, pe arii restrânse, vor fi ploi slabe, trecătoare. 

Vezi AICI prognoza pentru toate regiunile!

Administrația Națională de Meterologie a emis o informare de ploi pentru intervalul 5 septembrie, ora 17.00-6 septembrie, ora 10.00.

În intervalul menţionat va ploua în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei şi al Olteniei, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20...30 l/mp şi izolat 40 l/mp, îndeosebi în zona Carpaţilor Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Vor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
314

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
333

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
203

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...