Prognoza meteo pentru intervalul 14-27 iulie!

În Moldova, media maximelor termice se va menţine aproape neschimbată, în jurul valorii de 28 de grade, pe parcursul celor două săptămâni.

Totuşi, punctiform, pot apărea diferenţe de la o zi la alta, în funcţie de nebulozitate şi de apariţia precipitaţiilor. Temperaturile medii nocturne vor marca o creştere treptată în primele zile, apoi se vor situa între 15 şi 17 grade.

Probabilitatea pentru averse, posibil însemnate cantitativ, va fi mai mare în intervalul 15 - 18 iulie şi din nou între 22 şi 24 iulie. În rest, doar trecător vor fi ploi slabe de scurtă durată.

LA MUNTE

În următoarele două săptămâni, valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale în această perioadă, temperaturile maxime urmând a se situa, în medie, între 18 şi 21 de grade, cu cele mai ridicate valori la sfârşitul intervalului.

Temperaturile minime vor avea oscilaţii nesemnificative de la o zi la alta, încadrându-se, în medie, între 9 şi 12 grade. Temporar se vor semnala averse în fiecare zi, însă între 14 şi 20 iulie, precum şi în intervalul 21 – 24 iulie, probabilitatea de a se înregistra cantităţi importante de apă, pe spaţii mai extinse, este ridicată.

Vezi AICI prognoza pentru toate regiunile!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gabi Tamaș i-a rupt tibia directorului sportiv de la FC Botoșani. Șchiopu: ”Nu a fost o răutate!” / Iftime: ”La cap să nu se lovească!”

astăzi, 13:13

Unul dintre modulele cursului de director sportiv organizat de FRF s-a terminat cu un moment dificil: Gabi Tamaș (41 de ani) i-a rupt tibia lui Daniel Șchiopu, director sportiv la FC Botoșani. L...

După 35 de ani: Se demolează ruinele din spatele Băii Centrale. ”Închidem o rană a orașului!” (Foto)

astăzi, 12:54

Construcția impunătoare s-a transformat odată cu trecerea anilor într-o ruină acoperită de vegetație, pe unde o vreme s-au adăpostit oamenii străzii. Clădirea aparținea municipalităț...

Cutremur în zona Vrancea! Ce ar trebui să știe botoșănenii și cum se pot pregăti!

astăzi, 12:22

Azi-noapte, în jurul orei 01:48, în zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea de 4,0 pe scara Richter. Potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvolt...