PROGNOZA METEO pentru intervalul 13-26 aprilie!

După o primă zi caldă, cu maxime termice de 20 de grade, în medie, în Moldova, vremea se va răci brusc, până la valori de 12...14 grade pe 14 şi 15 aprilie. Pe 16 aprilie temperaturile vor creşte din nou, spre 20...21 de grade, iar la finalul primei săptămâni de prognoză o nouă răcire va scădea media maximelor, spre 14...15 grade pe data de 18 şi 19 aprilie.

Temperaturile nocturne se vor situa, în medie, între 1 şi 7 grade în prima săptămână, cu cea mai rece noapte pe 15 aprilie şi cea mai caldă pe 17 aprilie.

A doua săptămână a intervalului de prognoză va fi caracterizată de un regim termic fără variaţii importante, maximele diurne urmând a se încadra între 14 şi 16 grade, iar minimele nocturne între 3 şi 5 grade.

În intervalul 17 - 26 aprilie vor fi ploi la nivel local, posibil mai importante cantitativ pe 17 şi 21 aprilie. În rest, pe 13 aprilie va ploua slab, iar în celelalte zile ale prognozei probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusă. 

Vezi PROGNOZA pentru toate regiunile!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri: Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul de Criminalistică! (video)

astăzi, 18:06

În cadrul celei mai recente emisiuni Invitatul de la Știri l-am avut prezent pe Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul...

APIA Botoșani: Anunț în atenția fermierilor privind agricultura ecologică!

astăzi, 17:17

Fermierii cu angajamente în desfăşurare M11 nu pot accesa Clauza de revizuire în 2024. În  C 2024, se pot deschide angajamente noi în cadrul intervenţiilor DR-04 / D...

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...