Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!

Profesorul de informatica de la Stefanesti, avertizat de Politie cu privire la comportamentul sau!
Profesorul de informatica de la Grupul Scolar din Stefanesti, acuzat ca ar fi agresat fizic si verbal o eleva de clasa a X-a, a ajuns si in atentia Politiei. Parintii fetei au depus o plangere, iar politistii au confirmat fapta acestuia.   

Cu toate acestea, dascalul a primit doar un avertisment in scris din partea oamenilor legii, cu privire la "corectarea si controlarea limbajului si modul de comportament fata de elevi pe timpul orelor de curs. Totodata, acestuia i s-a pus in vedere ca pe viitor sa respecte normele de conduita sociala".  

Si conducerea unitatii de invatamant a pornit o ancheta si in functie de concluzii se vor dispuse si masuri in consecinta in cazul profesorului de informatica.  

Intrucat de la inceputul anului scolar acesta a fost mai mult in concediu medical, si in aceasta  perioada fiind in aceeasi situatie, conducerea scolii a fost nevoita sa numeasca un profesor suplinitor in locul acestuia, pentru ca elevii sa nu ramana in urma cu materia.  

"Procedura normală este ancheta si, in final, daca va recidiva domnul profesor si daca domnul director a parcurs normal pasii pe care trebuie sa-i parcurga probabil solutia, pe care nu ne-o dorim, pentru ca ma gandesc la domnul profesor si la calitatea sa de om si de fost profesor universitar, dar probabil ca va fi indepartat de la catedra", a precizat Daniel Botezatu, inspector general adjunct in cadrul ISJ.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
17

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
951

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
192

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...