Profesorul Constantin Manolache, condus cu lacrimi si regrete pe ultimul drum! FOTO

Profesorul Constantin Manolache, unul dintre cei mai apreciaţi dascăli din sistemul de învăţământ botoşănean, este condus astăzi pe ultimul drum.

Zeci de oameni au dorit să îi fie alături în această zi, pentru a-i aduce un ultim omagiu, şi participă la această oră la slujba de înmormântare ce are loc la Biserica Sfânta Treime din municipiul Botoşani.

Cu ochii plini de lacrimi, zeci de elevi, dar şi foşti elevi, cărora profesorul Constantin Manolache le-a călăuzit la un moment dat paşii în viaţă, au venit să îşi ia rămas bun, aduncând în semn de omagiu coroane de flori.


 
Printre cei prezenţi la funeralii se numără şi primarul Ovidiu Portariuc, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, deputaţii Mihai Baltă, Costel Şoptică şi Tamara Ciofu, senatorul Doina Federovici, consilieri locali şi judeţeni.

De asemenea, la înmormântare au venit şi cadre didactice cu care profesorul Constantin Manolache a fost coleg vreme îndelungată.

Cu toţii au numai cuvinte de laudă şi de apreciere despre omul Constantin Manolache, care a plecat dintre noi la vârsta de 64 de ani, lăsând în urmă o soţie îndurerată.

Constantin Manolache a fost inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, în ultimii ani întorcându-se la catedră, ca profesor de biologie la Colegiul Naţional "A.T. Laurian".

Acesta îşi va dormi somnul de veci în Cimitirul Pacea.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

astăzi, 20:53

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...