Profesorii vor in comisiile de votare: "Si pentru 100 de lei au spus ca se duc, pentru ca au multe datorii", spune Tiprigan!

Profesorii vor in comisiile de votare: "Si pentru 100 de lei au spus ca se duc, pentru ca au multe datorii", spune Tiprigan!
Pentru a castiga un ban in plus, mai multe cadre didactice din judet si-au manifestat dorinta de a face parte din comisiile din sectiile de votare, la alegerile de pe 10 iunie.

Dascalii au solicitat ajutorul Sindicatului Invatamantului Preuniversitar.

"Au venit foarte mult profesori, din tot judetul, si m-au rugat sa ii ajut sa fie implicati in comisiile de votare. Debutanti din invatamant chiar m-au rugat sa ii ajut sa fie si presedinti, sa castige mai mult, dar presedintele trebuie sa fie jurist si le-am explicat. Calicia, saracia si nevoile i-au adus si pe profesori sa bata la poarta Sindicatului si caute orice poteca sa castige un banut. Si pentru 100 de lei au spus ca se duc, pentru ca au multe datorii. Mi-au spus sa iau legatura cu partidele, dar eu le-am spus ca nu colaborez de niciun fel cu partidele si i-am trimis pe dumnealor acolo", a spus Maria Tiprigan, presedinte SIP.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
222

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
101

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
334

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...