Profesori din Republica Moldova in schimb de experienta la Botosani

Profesori din Republica Moldova in schimb de experienta la Botosani
Casa Corpului Didactic Botoşani a organizat, cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei, o serie de manifestări, în colaborare cu diverşi parteneri.

Astfel, între 5 şi 8 octombrie 2012, un grup de 10 profesori cu funcţii de conducere, îndrumare şi control din Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport din Chişinău şi unităţi de învăţământ din Republica Moldova a participat la un schimb de experienţă la CCD Botoşani, parcurgând şi un curs de formare continuă în domeniul managementului instituţional.

Activităţile derulate s-au bucurat de sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, al doamnei Inspector Şcolar General, prof. Mihaela Huncă, al Colegiului Economic Octav Onicescu Botoşani, al Liceului cu Program Sportiv Botoşani şi al Liceului Tehnologic Al. Vlahuţă Şendriceni.

A fost, de asemenea, un prilej pentru reînnoirea acordurilor de parteneriat cu CCD Botoşani.

Pe de altă parte, sâmbătă, 6 octombrie, CCD Botoşani a fost partener în realizarea a altor două manifestări:

- Conferinţa Creativitatea – un pas spre performanţă susţinută de domnul profesor doctor Florian Colceag, preşedintele Asociaţiei IRSCA Gifted Education, expert internaţional în educaţia excelenţei, conferinţă organizată de partenerul CCD Asociaţia ,,Educatori creativi - copii inventivi Botoşani şi ISJ Botoşani;

- Simpozionul Charlotte Sibi – o profesoară exemplară împreună cu lansare de carte – organizat de profesorul Paul Ungureanu, în parteneriat cu ISJ Botoşani.

Aceste manifestări au întrunit un număr de peste 200 cadre didactice din judeţ şi s-au bucurat de interesul partenerilor educaţionali şi al presei locale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
318

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
317

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
313

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....