Profesor propus pentru titlul de Cetăţean de onoare al municipiului Botoşani! Vezi cine este!

Lista cetăţenilor de onoare ai municipiului Botoşani este pe cale să se mărească cu încă un nume, urmând a fi cel de-al 88-lea cetăţean de onoare al oraşului.

Este vorba despre profesorul dr.Viorel Enea, preşedintele fondator şi director general al Centrelor de Studii "Ştefan cel Mare şi Sfânt" şi al Centrelor de Studii Europene, din mai multe oraşe din ţară, printre care şi Botoşani.

Recomandarea pentru acordarea titlului de Cetăţean de onoare a venit din partea prof. Elena David, directorul de studii al Centrului de Studii "Ştefan cel Mare şi Sfânt" Botoşani.

Prof. dr. Viorel Enea, în vârstă de 56 de ani, s-a născut pe meleaguri păşcănene, în iulie 1997 înfiinţând Centrul de Studii "Ştefan cel Mare şi Sfânt" având ca domeniu de activitate învăţământul preuniversitar, nivel liceal şi postliceal.

Enea este membru fondator şi preşedintele Uniunii Naţionale pentru Dezvoltarea Învăţământului Particular Preuniversitar din România şi de asemenea membru în Consiliul Managerial al Şcolilor Independente Europene, care îşi are sediul la Haga.

Este membru al Ligii Culturale pentru Unitatea Românilor de Pretutindeni, vicepreşedinte al Departamentului Moldova. Este co-autor al unor cursuri cu profil juridic, autor de cărţi, posesor al mai multor titluri şi diplome.

Proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de Cetăţean de onoare va fi pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de miercuri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

astăzi, 17:54

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul Direcţiilor de sănătate publică şi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...