Procurorul şef al DNA Suceava a încercat să se sinucidă

Procurorul şef al DNA Suceava a încercat să se sinucidă

 Adrian Marius Surdu  Monitorul de Suceava

Procuror-şef al Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Adrian Marius Surdu, a ajuns la spital cu o plagă înjunghiată la nivelul inimii, iar criminaliştii IPJ Suceava spun că ar fi vorba de o tentativă de sinucidere.

Poliţiştii şi Serviciul de Ambulanţă au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, în jurul orei 22.00, printr-un apel la 112, la locuinţa procurorului-şef al Serviciului Teritorial Suceava, Adrian Marius Surdu, acesta având o plagă înjunghiată la nivelul inimii.

Adrian Marius Surdu a ajuns la spital în comă, fiind operat de urgenţă, iar în prezent se află în secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean de Urgenţe "Sf. Ioan cel Nou" Suceava.

Agentul şef principal Mihai Hurjui a declarat că echipa de criminalişti din cadrul IPJ Suceava care anchetează cazul are indicii concludente că ar fi vorba despre o tentativă de suicid.

Surse neoficiale susţin că, începând de săptămâna viitoare, activitatea Serviciului Teritorial Suceava al DNA ar urma să fie supusă unui control efectuat la ordinul conducerii centrale a instituţiei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
13

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
34

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
58

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...