Procurorul DNA a iesit din coma!

Procurorul DNA a iesit din coma!

   www.monitorulsv.ro

Procurorul sef al DNA Suceava, Adrian Marius Surdu, care a fost internat in spital vineri seara, avand doua plagi toraco-abdominale, a iesit din coma, este constient si a comunicat cu medicii, dar se afla inca sub supraveghere la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Suceava.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgente "Sf. Ioan cel nou" Suceava, Tiberius Bradatan, a declarat, luni, ca Adrian Marius Surdu si-a revenit din coma si a comunicat cu medicii.

"Pacientul se afla in momentul de fata la Sectia de Terapie Intensiva, sub supraveghere medicala, este constient, stabil hemodinamic. El inca se afla intr-o faza critica, dar este constient, iar pronosticul este bun", a spus Bradatan, citat de ziare.com.

El a precizat ca nu poate oferi detalii cu privire la leziunile procurorului, pentru ca acesta a invocat dreptul la intimitate. "Nu pot oferi detalii cu privire la leziuni pentru ca pacientul a invocat dreptul la intimitate si a spus ca isi rezerva dreptul sa faca declaratii ulterioare", a spus Bradatan.

In urma unui apel la 112, Adrian Marius Surdu a fost transportat cu o ambulanta la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean de Urgente Suceava, aflandu-se in stare de coma severa, cu doua plagi toraco-abdominale. El a fost operat de doua ori, vineri noapte si sambata dimineata, pentru a rezolva emfizemul pulmonar consecutiv intepaturii, iar la a doua operatie medicii au descoperit ca pacientul a avut si intestinele intepate.

Imprejurarile in care s-a produs incidentul sunt cercetate de Parchetul Tribunalului Suceava.

Adrian Marius Surdu a condus Serviciul Teritorial Bucuresti al DNA, iar din noiembrie 2008 este seful structurii similare de la Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
450

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
148

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
418

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...