Procurorii DNA au ridicat noi documente de la Nova Apaserv! Vezi ce au căutat!

Procurorii DNA au ridicat noi documente de la Nova Apaserv! Vezi ce au căutat!
Societatea Nova Apaserv a fost "vizitată", joi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care au ridicat mai multe documente ce ţin de activitatea societăţii..

Anchetatorii au petrecut mai multe ore în biroruile de la Tratoria ale operatorului de apă, de această dată vizate fiind toate documentele privitoare la contractul de închiriere pentru spaţiul în care funcţionează în prezent Nova Apaserv, fiind o continuare a anchetei deschise în primăvara acestui an. Pentru acest spaţiu, Nova Apaserv plăteşte o chirie lunară de 5.000 de euro.

“Au fost ridicate mai multe documente contabile care privesc ancheta pe care o noi derulăm de câteva luni şi urmează ca aceste documente să fie supuse verificării specialistului nostru. Se conturează anumite infracţiuni cu privie la modul în care a fost închiriat sediul. Persoanele implicate în documentele ridicate au fost audiate ca si martori, deocamdată", a declarat procurorul Mihaela Mihai, şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Biroul Teritorial Suceava, care a mai precizat că această anchetă vizează mai multe paliere.

Una dintre persoanele care ar urma să fie audiată de procurori este şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, ca martor.

Deocamdată, în acest dosar nicio persoană nu are calitatea de suspect, dar în toamnă procurorii vor face încadrarea juridică a faptelor şi persoanelor care se fac vinovate li se va aduce la cunoştinţă calitatea de suspect.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
60

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
134

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
134

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...