Procurorii DIICOT cer arestarea suspecților în urma descinderilor de luni! Vezi cine sunt suspecții din Botoșani

Procurorii DIICOT cer arestarea suspecților în urma descinderilor de luni! Vezi cine sunt suspecții din Botoșani
Procurorii DIICOT cer arestarea altor 29 de suspecţi în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu prejudiciu de aproape 10 milioane de euro. Anchetatorii i-au împărţit pe inculpaţi în două loturi. Primul va fi format din 20 de persoane şi va fi adus cu dubele poliţiei la Tribunalul Suceava.

Pe lista primilor 20 de suspecţi în acest dosar sunt: Marcel Stănescu, din Salcea, Andrei Ionuţ Cârnăreasa, din Salcea, Dumitru Mihai Cîmpanu din Dumbrăveni, Nicuşor Luca, din Bucecea -Botoşani, Galaţian Stănescu, din Salcea, Mariana Stănescu, din Salcea, Vasile Dan Spătaru, din municipiul Braşov, Constantin Apostol din municipiul Târgu Neamţ, Eusebiu Adrain Catrinescu, din Darabani -Botoşani, Ionuţ Stănescu, din Salcea, Costel Adrian Gurzu, din Salcea, Mihai Cătălin Chiriac, din municipiul Suceava, Adrian Scîntei, din municipiul Galaţi, Mugurel Munteanu, din Bucşoaia-Frasin, Ovidiu Constantin Pătraşcu, din municipiul Iaşi, Florin Alexandru Rădulescu, din Dumbrăviţa -Braşov, Tiberiu Traian Reus, din Tişăuţi -Ipoteşti, Gabriel Sandu, din comuna Plugari -Iaşi, Costinel Birău, din comuna Dumbrăveni, şi Viorel Mihai Boghean, din municipiul Rădăuţi.

Pentru al doilea lot, din care face parte şi omul de afaceri Vasile Florea, nu s-a stabilit încă o oră. Pe lângă patronul de la Florconstruct vor fi în boxa acuzaţilor de la Tribunalul Suceava următorii: Cosmin Păstrăv, Ionel Stănescu, Ferdinand Stănescu, Dionisie Pascu, Viorel Morăraşu, Robert Cosmin Stama, Adrian Borosac, Florin Anghelache şi Florin Munteanu.

Acuzaţiile principale sunt de constituire, aderare, sprijinire a unui grup infracţional organizat, spălare de bani şi evaziune fiscală.

Citește mai mult pe Monitorul de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
95

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
73

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
93

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...