Probleme pe străzi, reclamate de un consilier local: "Ne rupem mașinile!"

Probleme pe străzi, reclamate de un consilier local: "Ne rupem mașinile!"
Un consilier local s-a plâns în ultima ședință de Consiliu Local de starea proastă a carosabilului din mai multe zone din municipiul Botoșani.

Eugen Țurcanu a cerut celor din Executivul Primăriei să dispună să se intervină de urgență pentru reparații, întrucât există riscul ca șoferii să își strice mașinile de fiecare data când trec prin zonele unde sunt probleme, una dintre acestea fiind în apropierea sediului E.on, unde se schimbă macazul de la tramvai.

“Să se facă ceva cu macazul de pe Calea Națională, lângă sediul E.on, deoarece este o bucată de metal acolo și când treci cu mașina intri cu ambele roți, este o distanță destul de mare, și am luat-o de vreo două-trei ori. Haideți să punem niște pavele sparte ceva, că ne rupem mașinile. Aceeași poveste și pe Bulevard. Sunt câteva guri de canal, nu știu a cui e treaba, a Nova Apaserv, a noastră, s-au surpat, s-a peticit ceva în fața Poliției dar tot mai sunt care afectează circulația, e o zonă agolmerată. Vă rog dacă se poate să intervenim de urgență", a spus Eugen Țurcanu.

 

Spune-ne opinia ta