Probă trecută la limită de candidatul care aspiră la șefia Centrului de Creație
Stiri Botosani Friday, 3 July 2015 ActualitateComisia care a analizat proiectul de management realizat de Floricel Aionițoaei l-a notat cu 7.00, nota minimă pentru a putea merge la proba următoare.
În data de 6 iulie, Aionițoaei va susține proiectul de management în cadrul unui interviu.
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Decizia magistraților în dosarul ucraineanului care și-a împușcat prietenul la Dorohoi!
Astăzi, 16 iunie, magistrații Tribunalului Botoșani au admis sesizarea din oficiu și au constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Kiriiak&nb...
Tiana Cilibiu câștigă Marele Trofeu al Festivalului Internațional „HermannstadtFest” 2025! (Foto)
Tânăra artistă Tiana Ecaterina Cilibiu, din Botoșani, a fost desemnată câștigătoarea Marelui Trofeu al Festivalului Internațional „HermannstadtFest”, ediția a XIII-a, d...
Lângă Lacul cu Nuferi din Ipotești: Concursul ”Porni Luceafărul…” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)
La inițiativa Academiei Române, anul 2025 a fost declarat „Anul Eminescu”. La cei 136 de ani de la trecerea la cele veșnice ale poetului botoșănean, Consiliul Județean Botoșani...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 1.47 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici