Prizonieri in infernul alb! FOTO

Prizonieri in infernul alb! FOTO
Ninsoarea si vantul puternic au paralizat, miercuri, judetul Botosani.

Sute de soferi care s-au aventurat pe drumurile nationale si judetene din Botosani au ramas inzapeziti.

In unele zone, mai ales in cele de camp, unde vantul a batut cu putere, s-au creat troiene de zapada inalte de doi metri.

Multi dintre cei care au ramas captivi intre zapezi, au abandonat masinile si au pornit pe jos catre case, cum s-a intamplat pe drumul judetean catre localitatea Roma.

Chiar daca vantul aproape ca ii dobora la pamant, oamenii au facut eforturi mari sa ajunga acasa, de frica sa nu ii prinda nopatea in masini.

La solicitarea Instituţiei Prefectului, mai multi jandarmi acţionează în vederea salvării de vieţi omeneşti , având în vedere căderile masive de zăpadă.

În zona localităţii Baisa, unde aproximativ 20 de autovehicule sunt blocate de nămeţii de zăpadă formaţi pe şosea, acţionează 16 jandarmi, în zona localităţii Dumbrăviţa, sunt blocate 4 autocare cu copii , precum şi alte maşini si acţionează 4 jandarmi.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
3

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
26

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
88

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...