Prinşi la furat capace de canal! Vezi ce vroiau să facă cu ele

Prinşi la furat capace de canal! Vezi ce vroiau să facă cu ele
În ultima perioadă pe raza municipiului Botoşani au fost constatate tot mai multe situaţii de dispariţie a capacelor gurilor de canal, aparţinând SC Nova Apaserv SA.

La sesizările făcute de reprezentanţii societăţii Nova Apaserv, a asociaţiilor de proprietari şi a cetăţenilor indignaţi de acest fenomen ce tinde să ia amploare, Poliţia Locală Botoşani a intensificat acţiunile de supraveghere a zonelor de interes.

În data de 17 ianuarie, în jurul oreli 16.40 au fost surprinşi în zona intersecţia str. Săvenilor cu str. Vasile Alecsandri, S. Ionuţ Vladimir şi Andrei D. (zis Fuior), cu domiciliul stabil în localitatea Costeşti com Rachiţi, care au sustras un cadran din fontă, de la o gura de canal situată în zona Centrului Istoric al municipiului Botoşani.

Cei doi tineri se străduiau să ducă elementele sustrase la centrul de colectare şi valorificare fier vechi.

Echipajul Poliţiei Locale a predat cazul IJJ Botosani pentru continuarea cercetărilor în vederea stabilirii infracţiunii de furt.

"Considerăm fapta ca fiind gravă, având în vedere pericolul accidentarii şi prăbuşirii în gol a persoanelor, care deplasându-se prin aceste zone ar fi victime sigure ale peripeţiilor acestor tineri", a declarat Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale Botoşani.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
11

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
133

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
87

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...