Prinşi de poliţişti după ce au furat ferestrele şi acoperişul unei case!

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Secţiei Rurale nr.1 Botoşani i-au identificat pe C. I. de 30 ani, A. D. de 35 ani, D. P. de 27 ani şi I. D. de 42 ani, toţi din comuna Corni, judeţul Botoşani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea, în perioada 23.02-04.03.2015, a unei infracţiuni de furt calificat.

În fapt, cei patru bărbaţi, în perioada menţionată, ar fi dezmembrat şi sustras componente ale unei clădiri aparţinând unei persoane fizice, situate în comuna Corni, valoarea prejudiciului fiind de 5.000 lei.
         
Cu prilejul perchezițiilorefectuate la locuințele lui C. I. şi A. D., poliţiştii  cu găsite bunurile sustrase ( ferestre cu tâmplărie PVC, componente de acoperiş şi altele).         

În cauza continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
        
De asemenea, la locuinţa lui A. D. a fost găsită cantitatea de 4,2 mc material lemnos, specia stejar, pentru care acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, fiind inventariat de lucrătorii Ocolului Silvic Botoşani, care l-au preluat în custodie, iar faţă de A.D. a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în cuantum de 2.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de persoane din Botoșani au raportat la ANAF venituri din meditații!

astăzi, 19:51

Valoarea netă cumulatăa acestora se ridică la peste 169 de milioane de lei, potrivit edupedu.ro. Conform datelor transmise de ANAF, cele mari venituri nete din meditații, declarate de profesori, a...

Botoșăneni pasionați de șah, câștigători în competiția „Cupa Botoșani” la șah rapid!

astăzi, 18:45

În cadrul Open A, turneu omologat de Federația Română de Șah și FIDE (Federația Internațională de Șah), au concurat 71 de jucători, legitimați la 23 de cluburi din 9 județe. Com...

Miniconcert de muzică tradițională rromă, susținut de deținuți ai Penitenciarului Botoșani!

astăzi, 17:45

Acest proiect îndrăzneț a urmărit facilitarea procesului la reintegrare și la valorizare a talentelor celor care, cu dedicare față de tradiții și muzică specifică etniei lor, au c&acir...