Prinsa cu cascavalul neplatit!

Duminica la amiaza, in urma unui apel de urgenta, o patrula de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Botosani a intervenit la un magazin din municipiul Botosani, unde agentii de paza au retinut o femeie care a sustras bunuri din magazin.

"Suspecta a fost identificata in persoana numitei M. Elena, de 51 de ani, din municipiul Botosani, asupra careia, la iesirea din magazin, a fost gasita o roata de cascaval in valoare de 16,5 lei, sustrasa de pe raft si neprezentata la casa de marcat", a mentionat Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In aceeasi zi, in jurul orei 15.48, angajatii unui alt magazin din municipiul Botosani au solicitat sprijinul politistilor botosaneni dupa ce au surprins si retinut doi tineri care au sustras de pe rafturile magazinului 14 ciocolate in valoare totala de 60 lei, pe care nu le-au prezentat la casa de marcat.

Politistii deplasati la fata locului au identificat suspectii in persoana numitilor M. Marian, de 32 de ani, din municipiul Botosani, si F. Florin, de 19 ani, din comuna Trusesti, judetul Botosani.

In ambele cazuri, fata de suspecti au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, prejudiciile cauzate partilor vatamate fiind recuperate integral, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
66

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
95

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
88

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...