Prins la volan cu o alcoolemie record după ce a acroșat o mașină, iar proprietarul a trimis poliția pe urmele sale

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani, au fost sesizați, marți, prin SNUAU 112 de către un bărbat, din municipiul Botoșani despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Nicolae Iorga, a fost acroșat de către un autoturism, care și-a continuat deplasarea, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma activităților operative desfășurate de polițiști, șoferul autoturismul a fost identificat, fiind vorba de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

PNL Botoșani începe cu prezentarea membrilor Biroului Politic Local. Avocat Mirela Lăcătușu: „Echipa nou formată are un suflu care mi se potrivește” (foto, video)

astăzi, 15:17

Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani a început prezentarea noilor membri ai Biroului Politic Local. Vineri dimineață la sediul de campanie a avut loc o conferință de...

Botoșani: Peste 100.000 de hectare de culturi agricole, grav afectate de seceta pedologică!

astăzi, 12:32

La nivelul județului nostru, cultura de primăvară este cu mult mai afectată decât cea de toamnă. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, pentru culturile de primăvar...

Școlile aflate în reabilitare încurcă desfășurarea alegerilor în Botoșani! (video)

Thursday, 19 September 2024

Instituțiile Prefectului din țară, care coordonează aceste alegeri, încep să se pregătească intens. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, au fost emise Ordinele Pr...