PRIMIM DE LA CITITORI - Cum se blocheaza rotile in Botosani! - VIDEO

PRIMIM DE LA CITITORI - Cum se blocheaza rotile in Botosani! - VIDEO
Un botosanean a transmis pe adresa redactiei Stiri Botosani nemultumirile sale cu privire la faptul ca actiunea de blocare a rotilor se desfasoara selectiv, motivand ca, desi detine doua autoturisme, doar unul i-a fost blocat, fara insa a i se oferi alte explicatii. Redam mai jos continutul mail-ului, precum si imaginile atasate:

Autoturismul Opel Vectra gri a fost sanctionat conform HCL de mai jos:

Art. 11. (1) Se interzice oprirea sau stationarea vehiculelor pe trotuare.

            (2) Oprirea sau stationarea, partial sau total, a unui vehicul pe trotuar este permisa numai in locurile semnalizate corespunzator in acest sens.

Autoturismele negre (Ford Focus + VW Beetle), cu toate ca erau parcate la fel, nu au fost blocate. Atat Opel Vectra, cat si Ford Focus, sunt proprietatea mea. Nimeni nu a putut sa imi dea o explicatie.

Cel mai plauzibil motiv ar fi ca le-a fost frica de proprietarul auto VW Beetle (director spital recuperari), crezand ca ambele sunt ale lui.

Pe acest trotuar domnul director si-a construit o intrare (de 10-15 cm inaltime) in curtea vilei, fara ca cineva sa se sesizeze ca este domeniul public.

La ora blocarii, toate autovehiculele erau parcate in aceleasi locuri. Cu toate ca nu exista locuri de parcare in zona respectiva si trotuarul nu e altceva decat o adunatura de noroi, totusi s-a considerat ca e mai bine ca aceste masini sa fie parcate pe partea carosabila, unde ar ingreuna foarte mult traficul datorita numarului foarte mare de autovehicole din zona.

In acea zona nu am vazut picior de militian de peste jumatate de an, motiv pentru care ruperea oglinzilor este ceva normal. In acea zona nu exista indicatoare cu oprirea interzisa, nu a existat un avertisment in prealabil ca se vor bloca rotile.... daca.

Cu stima,

ing. Todireanu Vasile-Virgil

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuantumul indemnizației de șomaj, majorat la valoarea indicatorului social de referință

astăzi, 12:27
122

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată persoanelor cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an, acesta urmând...

Rata șomajului înregistrat în evidențele AJOFM în luna august este de 2,46%

astăzi, 11:58
33

La sfârșitul lunii august, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani erau înregistrați 3.361 șomeri, din care 1.623 femei, rata ș...

(A) S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. – Abator Roma angajează fochist autorizat.

astăzi, 11:34
72

Salariul brut acordat este un salariu motivant, funcție de competențele și experiența profesională în domeniu.Se asigură transport din Mun. Botoșani și o masă la cantina societății....