Primii vizitatori ai ”Porților Deschise la Modern Calor! Se întâmplă în Botoșani!”

Primii vizitatori ai ”Porților Deschise la Modern Calor! Se întâmplă în Botoșani!”
Două clase a-XII-a de la Grupul Școlar "Dimitrie Negreanu" au pășit pe "Porțile deschise de la Modern Calor!" în prima zi a perioadei de sărbătoare.

Însoțiți de profesorul inginer Romică Vărvăruc, specializat în mecanică și informatică, tinerii au vizitat vechiul și noul CET, ce stau la dispoziția tuturor celor interesați.

Viitorii absolvenți de liceu au urmat traseul stabilit de organizatori, făcând fotografii și punând întrebări despre investiția din fonduri europene pe care Primăria Municipiului Botoșani o derulează la Modern Calor.

Specializați în tehnică de întreținere și reparație, dar și în proiectare CAD, liceenii au fost plăcut impresionați atât de motoarele de avion cu care se producea până acum energie termică și electrică, dar mai ales de noile motoare achiziționate prin proiectul de modernizare.

Vizitatorii au completat taloanele pentru tombola participanților, au aflat de celelalte concursuri lansate de operator în această perioadă, dar au fost impresionați și de locația viitorului PUB din sala cazanelor dezafectate.

Au fost invitați să participe la concursul de idei pentru amenajarea interioară și exterioară, pentru numele PUB-ului, aflând și de mega concertul ce va fi organizat pe 8 iunie pentru marea premiere

"A fost ceva nou pentru ei. Având în vedere că sunt în clasa a-XII-a, chiar și programa școlară recomandă vizite la diverși operatori pentru aplicarea informațiilor teoretice însușite în orele de clasă. Deci a fost foarte utilă vizita, urmând ca, în măsura în care conducerea liceului ne dă acceptul, să venim la dumneavoastră și cu alte clase de elev", a declarat, la final, profesorul Romică Vărvăruc.

Toți doritorii sunt invitați să pășească pe porțile Modern Calor și să participe la concursuri. Pentru o mai bună organizare a vizitelor, astfel încât musafirii să fie însoțiți de specialiști și să primească toate informațiile necesare, aceștia sunt rugați să intre în incinta operatorului la ore fixe, după următorul program: Luni-vineri: 10, 12, 14, 16; Sâmbătă – duminică: 10, 11, 12, 13.

Modern Calor

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
348

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
371

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
228

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...