Primarul speră că soția patronului firmei Victor Construct va fi "sensibilă" la dorința părinților de la Grădinița 24

Primarul Ovidiu Portariuc speră că Luminiţa Mihalachi, proprietara clădirii în care a funcționat până acum Grădinița nr. 24, va reveni la sentimente mai bune și va mai diminua din pretențiile financiare pe care le are pentru chirie.

Chiria cerută de soția patronului de la Victor Construct, începând cu noul an școlar, este de 2.000 de euro pe lună, față de 1.200 de euro, cât s-a perceput până acum.

Edilul-șef al urbei a declarat după întâlnirea cu părinții copiilor de la această grădiniță că îl va chema la discuții și pe proprietar. 

“Vom mai face apel încă o data la proprietarul acestei grădinițe. Poate de data aceasta va fi sensibil la argumentele părinților, pentru că până la urmă este vorba de copii și poate va mai lăsa din pretențiile pe care le-a ridicat la ultima negociere. Îl vom invita pe proprietar să vadă situația în care a reușit să ne pună și cred eu că în final se va găsi o rezolvare. Deocamdată discutăm de negociere, au fost mai multe runde, e nevoie să fie și acea comisie să le spună oamenilor ce s-a întâmplat la negociere, pentru că exista o oarecare neîncredere din partea părinților, dar acum le-am explicat și au înțeles exact despre ce a fost vorba și își exprimă dorința și speranța că proprietarul va înțelege că discutăm despre niște copii care peste o săptămână trebuie să meargă la grădiniță", a declarat primarul Ovidiu Portariuc. 

La Grădinița nr. 24 sunt 125 de copii. Dacă nu se va ajunge la un consens, din anul școlar care începe peste câteva zile aceștia ar trebui să meargă la Școala nr.16. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși din localitățile Botoșaniului, în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva! (foto)

Saturday, 12 October 2024

În zorii zilei, pregătiți cu apă, provizii, unii cu medicamente și îmbrăcați potrivit vremii capricioase, credincioșii din parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena&r...

Porțile subunităților ISU, deschise astăzi pentru copiii unor localități din Botoșani! (foto)

Saturday, 12 October 2024

Porțile subunităților s-au deschis pentru toţi cei care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. Acțiunile au fost organizate în contextul sărbătoririi Zilei Inte...

Penitenciarul Botoșani caută furnizori de echipamente pentru dotarea instituției!

Saturday, 12 October 2024

Penitenciarul Botoșani a publicat în SEAP anunțul de participare nr. CN1073844 din 01.10.2024, în vederea încheierii contractelor de furnizare produse (dotări și echipamente). ...