Primarul şi preşedintele Consiliului Judeţean au participat la acţiunea de curăţenie a oraşului-FOTO

Primarul şi preşedintele Consiliului Judeţean au participat la acţiunea de curăţenie a oraşului-FOTO
Peste 300 de membri ai Mişcării pentru Botoşani au participat, sâmbătă, la acţiunea de curăţenie “Let’s do it Romania". Aflată la a treia ediţie, acţiunea de astăzi a situat Botoşaniul pe unul din primele locuri în privinţa numărului de voluntari.



Membrii Mişcării pentru Botoşani s-au deplasat în toate zonele oraşului, iar, în final, au fost strânşi 200 de saci de gunoi.

“Participăm pentru a treia oară la această campanie şi o facem cu bucurie pentru că dorim şi facem tot posibilul să avem un oraş din ce în ce mai curat. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat, mă refer aici la voluntarii Mişcării pentru Botoşani, dar şi la şcolile, care s-au prezentat în număr foarte mare. I-am văzut pe adverasarii noştri politici din USL, că se plimbau pe Unirii şi nu ştiu dacă nu aruncau mucurile de ţigări pe jos. Nu înţeleg de ce nu participă la această acţiune, dar ei nu au participat nici anul acesta, nici anul trecut. Ei tot spun că vor face ceva pentru Botoşani, dar nu ştiu când", a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani şi candidatul Mişcării pentru Botoşani la primărie.

În cadrul campaniei “Let’s do it România", cei 300 de voluntari ai Mişcării pentru Botoşani s-au deplasat în aproape toate cartierele din Botoşani, începând din Parcul Tineretului, zona Griviţa, Piaţa Mică, Primăverii, bdul George Enescu, Parcul Curcubeului, Parcul Mihai Eminescu, bdul Mihai Eminescu, strada Pacea.

“Am fost impresionat să observ că botoşănenii au achiesat la ideea de Botoşani, capitală verde a României. În majoritatea zonelor din municipiu tinerii Mişcării pentru Botoşani au colectat destul de puţine deşeuri, zonele fiind într-adevăr ecologizate de botoşănenii care locuiesc acolo. Printre zonele ecologizate s-a numărat şi bulevardul Mihai Eminescu, unde am constatat cu stupoare că USL-iştii, în frunte cu Ovidiu Portariuc, candidatul la Primăria Botoşani erau la un restaurant din zonă, fără să se implice cu nimic în această acţiune naţională. Acest lucru spune totul despre ei", a declarat Gabriel Alecsandru, preşedintele organizaţiei de tineret din cadrul Mişcării pentru Botoşani.









Membrii Mişcării pentru Botoşani au adunat peste 200 de saci cu deşeuri din zonele unde au fost prezenţi.

Comunicat Mişcarea pentru Botoşani


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
59

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
131

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
132

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...