Primarul, schimbator ca vremea: A amanat deschiderea parcului de joaca din cauza ploii, insa acum spune ca motivul a fost altul!

Primarul a uitat de vremea nefavorabilă de 1 iunie şi spune că deschiderea oficială a parcului de joacă a fost amânată din motive... birocratice!

Reamintim că Primaria Municipiului Botosani a remis un comunicat de presa pe data de 29 mai 2014, atunci cand anunta ca toti copiii sunt asteptati pe 1 iunie la inaugurarea noului parc de joaca de pe locul fostelor sere.

"Îi aștept duminică pe cei mici, alături de părinți, de bunici și de toți cei apropiați, să ne bucurăm de această frumoasă sărbătoare dedicată lor, sărbătoare care vine să ne reamintească de micile bucurii ale copilăriei. Împreună vom inaugura cel mai modern și complex loc de joacă pentru copii realizat de Primărie, făcându-le astfel o bucurie celor mici, chiar de ziua lor. Accesul în parcul de joacă  va fi gratuit", spunea atunci primarul Ovidiu Portariuc.

La scurt timp, Primaria a remis un alt comunicat de presa prin care a anuntat ca inaugurarea va fi amanata din cauza vremii nefavorabile.

"Activitățile prilejuite cu deschiderea parcului de joacă pentru copii vor avea loc odată cu îmbunătățirea vremii, la o dată stabilită și anunțată ulterior", s-a precizat in comunicatul de presa al Primăriei Botoşani.

Intrebat, astăzi, daca pe 1 iunie ar fi fost in regula receptia parcului de joaca si cu elementele de siguranta existente, primarul Ovidiu Portariuc a intors-o si a declarat ca a amanat inaugurarea pentru ca nu am primit niste ducumente pe care le-a cerut de la D.S.P.S.A. Botosani.

"Eu inainte sa anunt inaugurarea am cerut toate aceste documente si nu am avut acces la ele pentru ca domnul Turcanu a plecat cu doar doua zile inainte. Nu am primit acele documente si am zis ok, nu putem face receptia si deschiderea pana cand nu avem documentele existente. Se pare ca dumnealor nu au tinut cont de asta si si-au asumat deschiderea fara ca acesta documente sa existe", a spus Ovidiu Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marius Șumudică, întrebat despre ce s-a întâmplat în vestiar la Botoșani: „O să aflați zilele următoare”

astăzi, 08:32

Șumudică a dat vina pe jucători, după ce Rapid a ajuns la a doua înfrângere cu el pe banca tehnică. Antrenorul spune că fotbaliștii lui ar fi trebuit să înscrie din ocaziile ...

Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a botezat al șaptelea copil al unei familii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 08:04

La sfârșitul lunii septembrie, Preasfințitul Părinte Nechifor Botoșăneanul a poposit în Dorohoi, la Catedrala orașului, unde a oficiat Taina Sfântului Botez pentru cel de-al ș...

Maria, copila din Botoșani care a triumfat la Cyprus Dance Fusion! (Foto)

astăzi, 07:45

În competiția în care sunt înscriși sportivi din 10 țări, Maria Breșug a impresionat juriul și s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.   ”Ne m&...