Primarul Portariuc îi vede vinovaţi pe cei de la PDL pentru scandalurile din Consiliul Local: "Am crezut că domnul Ţurcanu promova acest conflict politic, dar..."

Primarul Portariuc îi vede vinovaţi pe cei de la PDL pentru scandalurile din Consiliul Local: "Am crezut că domnul Ţurcanu promova acest conflict politic, dar..."
Primarul Ovidiu Portariuc crede că principalul vinovat pentru scandalurile politice din Consiliul Local este co-preşedintele PNL, Cătălin Flutur.

Portariuc a bănuit o perioadă că cel care stă în spatele acţiunilor consilierilor liberali este fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, dar spune că intersele politice vin din altă zonă.

Cât priveşte zvonurile că se pregăteşte o nouă schimbare a viceprimarilor, primarul le cere celor care vor să facă aceste
schimbări să iasă public şi să îşi asume acest lucru.

“Am încredere în maturitatea politică a colegilor de la PNL. Ştiu că sunt unii membri din fostul PDL care tot încearcă să provoace şicane, aşa cum au provocat şi în ultimii trei ani de zile, dar sper ca măcar anul acesta să fie unul de linişte şi construcţie în Consiliul Municipal pentru că avem multe proiecte de terminat. Dacă există acest interes din partea lor de a provoca tensiuni politice şi instabilitate să iasă şi să spună public. Dacă există alte interese politice a celor din PDL ar fi bine să o recunoască. Mă întreb cine are aceste interese. Multă vreme am crezut că domnul Florin Ţurcanu promova această tensiune şi conflict politic, dar se pare că originea scandalului politic se află la fostul PDL şi cred că ar trebui să îl întrebaţi pe domnul
Cătălin Flutur", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul a menţionat că la nivelul Consiliului Judeţean, PNL are o colaborare bună cu PSD şi îşi doreşte ca acest lucru să se întâmple şi în Consiliul Municipal.

“Eu am spus că avem o colaborare bună cu cei de la PNL în Consiliul Judeţean, susţinem proiectele propuse de preşedintele Consiliului, şi cred că ar trebui să avem acelaşi tip de colaborare şi la municipiu", a conchis Portariuc.  

 

Spune-ne opinia ta