Primarul Portariuc, despre acuzele lansate de Cătălin Flutur: "Sunt lipsite de fundament. Domnul Flutur arată că nu cunoaște proiectele"

Acuzele lansate de fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, la adresa actualului Executiv au fost catalogate de edilul-șef al urbei, Ovidiu Portariuc, ca fiind “atacuri politice".

Portariuc a spus că cele declarate de Flutur nu au niciun fundament, făcând referire la aprecierile pe care co-președintele PNL le-a făcut referitor la cele două mari proiecte derulate de municipalitate, respectiv Parcul de agrement Cornișa și reabilitarea Parcului de agrement Cornișa.

Primarul îl sfătuiește de Cătălin Flutur să solicite informații de la Primărie dacă are nelămuriri.

“În primul rând, domnia sa (n.red. Cătălin Flutur) arată că nu cunoaște proiectele. Ambele comentarii legate de cele două proiecte arată faptul că nu cunoaște modul cum se finanțează aceste proiecte, cum sunt executate și decontate lucrările. Probabil își ia informațiile prin intermediari. Oricând poate găsi informațiile la Primărie pentru a se documenta mai realist asupra a ceea ce inseamnă. Iar acea idee cu a muta banii dintr-o parte în alta este o idee fantezistă care nu are nicio legătură cu realitatea, în primul rând nu îți permite legea, înseamnă deturnare de fonduri. Orice împrumut este luat cu destinație și domnul Flutur ar trebui să știe lucrurile acestea, dar așa cum am spus faptul că în timpul domniei sale nu au existat proiecte de asemenea anvergură, așa cum sunt Cornișa, Teatrul Mihai Eminescu, termoficarea sau modernizarea Stadionului, arată faptul că există o anumită lipsă de experiență în derularea unor asemenea proiecte. Una este să te ocupi de asfaltări, așa cum s-a întâmplat în trecut, și alta este să gestionezi proiecte de o asemenea complexitate care au incluse lucrări de construcție, de consolidare", a afirmat primarul Ovidiu Portariuc.
 

Citește și  Semnal de alarmă tras de fostul primar al Botoşaniului: "Teatrul va rămâne un circ al foamei în municipiu. Ceea ce se întâmplă este deosebit de grav!" 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Sănătății a început distribuirea iodurii de potasiu în farmacii!

astăzi, 17:54

Sâmbătă, 11.09.2024, „în stocul Direcţiilor de sănătate publică şi a farmaciilor comunitare înscrise în program se mai aflau 27.936.239 comprimate iodură de potas...

CFR Călători suplimentează trenurile cu ocazia sărbătorii Sfintei Parascheva: Cât costă o călătorie de la Botoșani!

astăzi, 15:35

Au fost adăugate vagoane suplimentare încă de joi, iar pentru vârful de trafic estimat între 11 și 16 octombrie compania pune la dispoziția călătorilor întreaga capacitat...

Activități de informare preventivă desfășurate de ISU Botoșani în mai multe localități din județ! (foto)

astăzi, 14:19

Vizate au fost locurile aglomerate din municipiile Botoșani și Dorohoi, unde reprezentanții ISU au discutat cu cetățenii despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgenț...