Primarul Ovidiu Portariuc: "Domnul Andrei a atins multe interese si a suparat pe foarte multi"

Primarul Ovidiu Portariuc a afirmat că prin schimbarea din funcţie a viceprimarului Cosmin Andrei s-a oficializat la Botoşani alianţa răului PNL-PDL.

Edilul şef al municipiului i-a acuzat pe liberali că au trădat încrederea electoratului, care îi va taxa pentru acest lucru.

“Astăzi s-a oficializat încă o dată alianţa PNL-PDL la Botoşani. Exact cum am spus de foarte mult timp, PNL a trădat încrederea cetăţenilor din Botoşani, a trădat votul primit şi astăzi aduc din nou, în Botoşani, la putere, PDL-ul, oamenii lui Băsescu, oamenii care au fost sancţionaţi de electorat. Este decizia lor, am încredere în cetăţenii din Botoşani. Ştiu că îi vor penaliza pentru toate acţiunile pe care le fac în prezent, prin modul în care încearcă să blocheze orice iniţiativă a municipalităţii. Este regretabil, trist că au primit un vot de încredere şi prin mâna lor aduc din noul PDL-ul, la Botoşani, la putere", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Edilul şef al municipiului susţine că a încercat să aibă o colaborare bună cu toţi consilierii din opoziţie, dar “se pare că directivele de partid sunt altele şi anume blocarea activităţii primăriei Botoşani prin orice metode şi se pare că alianţa răului funcţionează foarte bine astăzi în Botoşani."

Portariuc a făcut o trecere în revistă a activităţii lui Cosmin Andrei la primărie, mulţumindu-i pentru “integritatea sa în calitate de viceprimar", făcând referire la modul în care s-a implicat pentru realizarea investiţiilor de la Stadionul Municipal, problema câinilor comunitari sau în activităţile edilitare.

Ştiu că a atins multe interese şi a supărat foarte mulţi, inclusiv din opoziţie, poate şi aceasta este una dintre reacţiile pe care a simiţit-o astăzi şi anume că nu a făcut niciun fel de concesie şi a încercat să ducă la îndeplinire tot ceea ce Executivul şi-a propus", a conchis primarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Firmă de curierat în vizorul polițiștilor locali, după ce angajații au încălcat legea! (Foto)

astăzi, 13:46

Un polițist local care se afla de serviciu a observat, pe camera de supraveghere instalată într-o zonă a municipiului Botoșani, cum doi bărbați descarcă dintr-un autoturism aparținâ...

Prezența unui urs în preajma unui comune din Botoșani a fost semnalată prin RO-ALERT!

astăzi, 13:16

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a transmis mesaj RO Alert pentru locuitorii din Vorona, Copălău, Coșula, Cristești,  Flămâ...

Stareța Mănăstirii Voroneț, demisă din funcție, alături de conducătorii altor cinci unități de cult!

astăzi, 12:32

Stareța Mănăstirii Voroneț, stavrofora Gabriela Platon, a fost demisă din funcție de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, alături de conducătorii altor cinci unități de cult din județul...