Primarul municipiului Dorohoi: “Este prima dată în acest an când suntem amenințați cu posibilitatea unor decizii neplăcute”

Primarul municipiului Dorohoi: “Este prima dată în acest an când suntem amenințați cu posibilitatea unor decizii neplăcute”

Creșterea semnificativă a numărului de persoanelor diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus  l-a determinat pe Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi, să lanseze un apel prin care îndeamnă cetățenii să dea dovadă de resposabilitate, pentru a nu ajunge în situația de a lua unele decizii neplăcute, așa cum s-a întâmplat și în alte zone ale țării.

„Ne adresăm dumneavoastră cu convingerea că împreună vom coopera pentru a păstra Dorohoiul un oraș deschis, liber de restricții, în care să ne putem desfășura activitățile zilnice fără frica de a ne întâlni unii cu alții.

Este momentul să dăm dovadă de responsabilitate și de aceea trebuie să conștientizăm că în ultimele 48 de ore în municipiul Dorohoi s-a înregistrat un număr mare de persoane confirmate pozitiv cu noul Coronavirus.

Este pentru prima dată în acest an când suntem amenințați cu posibilitatea luării unor decizii neplăcute, așa cum s-a întâmplat în alte părți din țară. Pentru a preîntâmpina răspândirea comunitară a noului Coronavirus, vă rugăm să respectați cu strictețe normele stabilite deja de autoritățile statului român”, a transmis Dorin Alexandrescu.

De asemenea, edilul transmite agenților economici să ia toate măsurile corespunzătoare care se impun pentru evitarea infectării populației iar părinții care însoțesc copiii la școală, să evite aglomerația.

“Facem un apel la toți agenții economici să ia toate măsurile care se impun pentru evitarea infectării populației. De asemenea, rugăm părinții care își însoțesc copiii care merg în unitățile de învățământ să ia toate măsurile pentru a evita aglomerarea în momentul intrării, respectiv ieșirii de la cursuri. Doar o conduită civică responsabilă poate contribui la evitarea impunerii unor restricții pe care nu ni le dorim.

Totodată, vă rugăm să sesizați orice problemă apărută la Primăria Dorohoi, la numărul de telefon 0231.610.133. O colaborare strânsă între dumneavoastră și autoritățile locale va contribui decisiv la reducerea riscurilor de infectare cu noul Coronavirus”, a completat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

 

 

Spune-ne opinia ta