Primarul îl invită pe șeful Consiliului Județean la alergat: "Voi fi cu siguranță înaintea dumnealui"!

Primarul îl invită pe șeful Consiliului Județean la alergat: "Voi fi cu siguranță înaintea dumnealui"!
Primarul Ovidiu Portariuc își dorește ca la Crosul Primăverii, ce va fi organizat în data de 18 mai, de Primăria Botoşani, printre participanți să se numere și liderii PNL și PDL Botoșani, Florin Țurcanu și Cătălin Flutur.

Portariuc a spus că va alerga și el la acest cros, și este convis că are toate șansele să ajungă la finiş înaintea celor doi, pentru că, spune el, până acum a câștigat cam toate competițiile la care a participat.

"Așteptăm participanți cu vârstă mai mare de 12 ani până la seniori. Stau și mă gândesc dacă mă înscriu la competiție, că de obicei, atunci când mă înscriu obișnuiesc să câștig, lăsând modestia la o parte. Voi alerga cu siguranță și voi invita și niște colegi să alerge. Eu invit în mod oficial atât pe domnul Florin Țurcanu cât și pe domnul Cătălin Flutur să vină să alerge alături de noi la acest Cros al Primăverii, să fim și noi printre participanți. Cred că domnul Țurcanu va răspunde pozitiv pentru că trebuie să fim alături de botoșăneni. Voi fi cu siguranță înaintea dumnealui", Portariuc.

Primarul se așteaptă ca la acest cros să participe peste 1.000 de persoane. Crosul va fi pe o distanță de 2,5 kilometri, urmând a fi stabilit în perioada următoare și traseul.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
331

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
366

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...