Primarul comunei Vlădeni, declarat incompatibil şi de instanţă!

Primarul comunei Vlădeni, declarat incompatibil şi de instanţă!
Primarul comunei Vlădeni, Voicu Murariu, a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), după ce cerut în instanţă anularea actului administrativ prin care a fost declarat incomaptibil în luna aprilie a acestui an.

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au respins acţiunea sa ca nefondată, dar decizia nu este definitivă.

“Respinge acţiunea ca nefondată. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Recursul se va depune la Curtea de Apel Suceava", se arată pe site-ul Curţii de Apel Suceava.

Potrivit ANI, Voicu Murariu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 octombrie-31 decembrie 2013, după ce a făcut parte din Consiliul de Administraţie al şcolii din comună.

Aceeaşi decizie de incompatibilitate au dat-o în luna aprilie inspectorii de integritate şi în cazul lui Ştefan Podariu, viceprimarul comunei Vlădeni.

Pe lângă faptul că a fost în CA de la şcoală, Ştefan Podariu a deţinut, potrivit ANI, şi calitatea de comerciant persoană fizică autorizată în cadrul PFA Podariu Ştefan, începând cu 12 decembrie 2012.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
20

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
587

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
188

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...