Primarul comunei Corni s-a stins din viata!

Primarul comunei Corni s-a stins din viata!

 Consiliul Local Corni  

Dumitru Mitosu, primarul comunei Corni, s-a stins din viata sambata seara, in urma unui atac cerebral. Dumitru Mitosu a fost unul dintre cei mai cunoscuti primari ai judetului Botosani, el activand ca sef de comuna in mai multe randuri, chiar dinainte de 1989.

Astfel, Dumitru Mitosu a fost primar al comunei 10 ani, din 1979 pana in 1989, odata cu revolutia alegand sa ramana un timp in afara administratiei locale. Revine, insa, in 1992, cand candideaza din nou si castiga inca un mandat, bucurandu-se de sprijinul comunitatii.

Candideaza si la urmatoarele alegeri, fiind desemnat, in 1996, consilier local, functie pe care ramane patru ani, pana in 2000, cand revine in fruntea comunei, pe post de viceprimar.

Peste patru ani, in 2004, castiga, pe listele PRM, fotoliul de primar. Performanta lui Dumitru Mitosu continua, astfel ca este reales in functia de primar si in 2008, pe listele PSD.

Din nefericire, avea sa fie si ultimul mandat. Sambata seara, Dumitru Mitosu s-a stins din viata. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

 

Mesaj de condoleanţe al deputatului Andrei Dolineaschi adresat familiei lui Dumitru Miţosu, Primar Comuna Corni:

În calitate de preşedinte executiv al PSD Botoşani, transmit sincere condoleanţe familiei colegului şi prietenului meu Dumitru Miţosu, Primarul Comunei Corni, care s-a stins din viaţă, înainte de vreme, la vârsta de 62 de ani.

De asemenea, a fost un primar îndrăgit şi respectat de catre oamenii din Comuna Corni, pentru care a muncit cu sârguinţă şi onoare. Chiar în ultimele clipe din viaţa sa, când a survenit tragicul accident cerebral, domnul Miţosul se afla la şcoala din comună unde analiza instalarea unei centrale termice pentru încălzirea lăcaşului de învăţământ.

Este un exemplu de dedicaţie şi responsabilitate care a caracterizat, până în ultima clipă, întreaga activitate a domnului Miţosu, atât în calitate de primar, cât şi de coleg al organizaţiei PSD Botoşani.

Stingerea din viaţă a domnului Miţosu reprezintă o pierdere grea pentru PSD Botoşani, care a mai suferit în acest an plecarea dintre noi a unui alt primar de nădejde, în persoana domnului Toader Buliga, care a condus cu aceeaşi daruire Comuna Răchiţi. 
 
Dincolo de pierderea a doi edili cinstiţi şi iubiţi de comunităţile lor, cred că am pierdut doi prieteni şi doi buni colegi a căror pricepere şi experienţă vor fi greu de înlocuit.

Îmi prezint omagiile pentru toată activitatea şi omenia colegului meu Dumitru Miţosu, a cărui amintire o voi păstra în suflet ca un bun exemplu.

Dumnezeu să-l odihnească!


Deputat Andrei Dolineaschi

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
545

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
287

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
81

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...