Primarul Cătălin Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Cişmea

Primarul Cătălin Flutur s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Cişmea
Primarul Cătălin Flutur, candidat la un nou mandat de primar, s-a întâlnit, vineri seară, cu locuitorii cartierului Cişmea. Zeci de oameni au ieşit din casă pentru a se întâlni şi a sta de vorbă cu primarul lor.

Finalizarea grădiniţei din cartier a fost cea mai aprigă dorinţă pe care oamenii, care au primit repartiţie la blocurile ANL din zonă, i-au adresat-o primarului.

Ei s-au arătat foarte încântaţi de condiţiile pe care candidatul Mişcării pentru Botoşani, la un nou mandat de primar, primarul în funcţie, Cătălin Flutur, le-a realizat pentru ei în cartier şi şi-au manifestat dorinţa ca, până în toamnă, grădiniţa să poată fi dată în folosinţă.

“Stiu că dorinţa dumneavoastră, a celor care locuiţi aici, e să finalizăm grădiniţa pentru copilaşii dumneavoastră şi voi face tot ce stă în putinţa mea să reuşim să finalizăm această investiţie. Construcţia este într-un stadiu destul de avansat şi, vă spun sincer, că îmi doresc s-o inaugurăm cât mai repede", le-a spus primarul Flutur, oamenilor ieşiţi în număr mare să stea de vorbă cu el.

Una dintre locatarele unui bloc din apropiere a subliniat chiar asigurările date de primar către oameni.





“Domnul primar s-a ţinut mereu de cuvânt şi ştiu că aşa va fi şi acum. O să avem grădiniţă în cartier!", a spus aceasta.

Ca în toate cartierele pe unde a fost în această campanie electorală, primarul Flutur a fost luat cu asalt şi aici de zeci de copii care au dorit să se fotografieze cu primarul lor. Ba chiar, mulţi dintre ei i-au cerut şi autograf.

Edilul-şef al urbei a profitat de întâlnirea cu oamenii din cartiere şi a inspectat şi investiţiile care aproape s-au finalizat în cartier cum ar fi blocul cu cele 96 locuinte repartizate în regim ANL, blocul de locuinţe sociale sau grădiniţa.

Comunicat Mişcarea pentru Botoşani

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
185

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
166

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
36

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...