Primarul a semnat autorizaţia de construcţie pentru instalaţia de nocturnă de la Stadion!

Primarul a semnat autorizaţia de construcţie pentru instalaţia de nocturnă de la Stadion!
Primarul Ovidiu Portariuc a semnat, marţi, autorizaţia de construcţie pentru instalaţia de nocturnă de la Stadionul Municipal si pentru instalaţia de încălzire a gazonului.

Chiar dacă cu o zi în urmă poziţia edilului-şef al municipiului a fost alta, anunţând că doreşte să facă un referendum pentru consultarea populaţiei cu privire la realizarea acestor investiţii la Stadion, în urma discuţiilor purtate cu Valeriu iftime, principalul finanţator al echipei fanion a judeţului, lucrurile s-au schimbat.

"Se va rediscuta statutul şi modul de organizare a clubului în condiţiile în care începând cu anul 2014 Primaria Botoşani este principalul finanţator cu un buget aproximativ egal cu bugetul finanţat de Elsaco şi Consiliul Judeţean, în condiţiile în care CJ va participa. Primăria Botoşani susţine aproape 50% din bugetul clubului. Vreau un alt mod de abordare, vreau seriozitate şi rigoare nemţească la FC Botoşani, vreau să avem un cuvânt de spus în politca de transferuri, vreau să avem fotbalişti din Botoşani, pentru că noi pentru asta investim în forbal, în primul rând pentru satisfacţia botoşănenilor şi în al doilea rând pentru imaginea Botoşaniului. Vrem şi performanţe pe măsură, chiar dacă în ultima vreme performaneţele echipei nu sunt foarte ridicate, suntem în continuare alături de echipă", a spus Ovidiu Portariuc.

Edilul a menţionat că poziţia pe care a avut-o cu o zi în urmă a fost şi o atenţionare pentru jucători despre care a spus că trebue să îşi revină, să lupte, să muncească, pentru că un întreg oraş îţi spune speranţele în ei.

"Noi investim foarte mult dar vreau să rămânem în elita fotbalului românesc, în Liga I, acesta este obiectivul. În următorii cinci ani să îşi planifice să rămână în Liga I şi noi ne vom ocupa de finanţare", a adăugat primarul, care va avea în cursul zilei de astăzi o discuţie şi cu preşedintele Clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

Investiţia în nocturnă şi în instalaţia de încălzire se va face pe un contract de cinci ani, pe credit furnizor.

Dat fiind că s-a ajuns la o înţelegere, nu va mai fi organizat acel referendum local.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
171

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
40

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
241

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...