Primarul a facut piata la Festivalul "Zilele Recoltei". VEZI ce a cumparat! GALERIE FOTO

Primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, a participat la deschiderea Festivalului "Zilele Recoltei", impreuna cu deputatul Tamara Ciofu.

Acestia au ajuns in parcarea supraterana de la piata in jurul orei 10:30 si dupa ce au vizitat taraba cu taraba, au si facut cateva cumparaturi.

In timp ce Tamara Ciofu a cumparat cateva kilograme de struguri, pe care le-a impartit jurnalistilor, edilul sef al municipiului Botosani s-a aprovizionat cu un borcan de zacusca, trei vinete dintr-un soi italienesc, crescute in localitatea Dorobanti, un likogram de ardei si o bucata de afumatura.

"Nu am fost pregatit pentru cumparaturi, dar am avut cativa banuti pentru o zacusca, niste vinete, niste ardei.", a spus Ovidiu Portariuc.

Acesta nu a plecat de la festival pana cand nu s-a fotografiat cu copiii dornici sa aiba o amintire cu primarul.

Si sefa ISJ Botosani, Mihaela Hunca, a facut cumparaturile la acest festival, ea preferand sa se aprovizioneze cu un kilogram de mere.

























 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși din localitățile Botoșaniului, în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva! (foto)

Saturday, 12 October 2024

În zorii zilei, pregătiți cu apă, provizii, unii cu medicamente și îmbrăcați potrivit vremii capricioase, credincioșii din parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena&r...

Porțile subunităților ISU, deschise astăzi pentru copiii unor localități din Botoșani! (foto)

Saturday, 12 October 2024

Porțile subunităților s-au deschis pentru toţi cei care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. Acțiunile au fost organizate în contextul sărbătoririi Zilei Inte...

Penitenciarul Botoșani caută furnizori de echipamente pentru dotarea instituției!

Saturday, 12 October 2024

Penitenciarul Botoșani a publicat în SEAP anunțul de participare nr. CN1073844 din 01.10.2024, în vederea încheierii contractelor de furnizare produse (dotări și echipamente). ...