Primăriile din județ rămân fără bani de salarii!

Primăriile din județ rămân fără bani de salarii!
Tot mai multe primării din județ se confruntă cu probleme financiare, unele dintre acestea fiind chiar la un pas de a nu mai putea achita drepturile salariale către angajați.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a declarat că zilnic vin primari sau viceprimari care cer sprijin financiar.

“Din ce în ce mai mulți primari vin la noi și ne cer bani. Ultimul a venit primarul din Darabani care a spus că din iulie nu mai au bani de salarii. În fiecare zi avem astfel de cereri. Astfel de situații, la partea de funcționare, nu ar fi trebuit să apară, dar au fost unii primari care într-o practică multianuală că mai vine o rectificare și le mai dai ceva, au luat banii și i-au cheltuit.", a spus Sorescu.

Cu toții așteaptă acum rectificarea bugetară și speră să primească fonduri care să le asigure funcționarea în bune condiții până la finalul anului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
356

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
496

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
617

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...